Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
Denim οδηγός και hacks

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις Denim οδηγός και hacks
Denim οδηγός και hacks758

Βρες το τέλειο μέγεθος

Βρίσκεις το τέλειο τζιν παντελόνι; Εύκολο να το λες παρά να το κάνεις - μέχρι τώρα! Γνώριζες ότι τα brands προσφέρουν διαφορετικά συστήματα διαστασιολόγησης; Ορισμένα χρησιμοποιούν το διεθνές σύστημα διαστασιολόγησης (XS, S, M, L, κ. λπ.), άλλα το ευρωπαϊκό (EU 40, κ. λπ.) και άλλα το αμερικανικό σύστημα διαστασιολόγησης σε ίντσες, το οποίο βασίζεται στην αναλογία μέσης και μήκους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθεις τον καλύτερο τρόπο για να βρεις το μέγεθός σου.

Πώς να μετρήσεις τις διαστάσεις σου

Για να προσδιορίσεις το μέγεθος του τζιν, προχώρησε ως εξής:

Περιφέρεια μέσης: Μέτρηση γύρω από τη φυσική σου μέση. Στάσου χαλαρά και μέτρησε απευθείας στο δέρμα σου.

Περιφέρεια γοφών: Μέτρηση γύρω από το πληρέστερο σημείο των γοφών σου. Μην τραβάς τη μεζούρα πολύ σφιχτά, γιατί το τζιν σου μπορεί τελικά να είναι πολύ στενό.

Μήκος ποδιού: Να στέκεσαι χωρίς παπούτσια, χαλαρά και ευθεία στο πάτωμα. Άφησε μια απόσταση περίπου 10 cm μεταξύ των ποδιών σου. Μέτρησε από το εσωτερικό του ποδιού μέχρι το κόκκαλο του αστραγάλου. Tip: Για να έχεις την ακριβέστερη δυνατή μέτρηση, θα πρέπει να αναλάβει τη μέτρηση ένα άλλο άτομο.

Μετατροπή cm σε ίντσες

Για το σύστημα διαστασιολόγησης που αντιπροσωπεύεται σε ίντσες, χρειάζεται μόνο να μετατρέψεις τα αποτελέσματα της μέτρησης της μέσης και του μήκους. Ισχύει ο ακόλουθος τύπος: 1 ίντσα αντιστοιχεί σε 2,54 cm. Διαίρεσε τις τιμές που προσδιορίστηκαν με 2,54 cm. Για παράδειγμα, μια μέτρηση μέσης 73 είναι 29 ίντσες στρογγυλοποιημένες προς τα πάνω, ενώ μια μέτρηση ποδιών 82 cm είναι 32 ίντσες στρογγυλοποιημένες προς τα κάτω. Το ιδανικό μέγεθος τζιν είναι επομένως W29/L32. Αυτός ο πίνακας μπορεί να χρησιμεύσει ως οδηγός για τον προσδιορισμό του μεγέθους σου. Ο πίνακας μεγεθών του brand που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου προσφέρει έναν πιο ακριβή προσανατολισμό, καθώς τα μεγέθη και η εφαρμογή διαφέρουν από brand σε brand.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις Denim οδηγός και hacks

Κάνε τα loose denim να σου ταιριάζουν τέλεια

Το αγαπημένο σου τζιν δεν σου ταιριάζει πια τόσο καλά; Με αυτά τα απλά και πρακτικά hacks μπορείς να αναδημιουργήσεις το δικό σου made-for-me-fit και χρειάζεται λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Παρακολούθησε το βίντεο για να δεις πώς γίνεται.

Φτιάξε denim σορτς από το τζιν σου

Κουράστηκες από τα παλιά σου τζιν αλλά δεν θες να τα εγκαταλείψεις; Αναβάθμισέ τα σε ένα τζιν σορτσάκι! Δες το βίντεο για να μάθεις πώς να το κάνεις.