Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για μπουφάν και παλτό
Οδηγός υλικών

Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών
Οδηγός υλικών267

Η τέχνη της διαχείρισης των υλικών

Ο οδηγός σου για την όψη, τα μυστικά και συμβουλές για το τι υπάρχει μέσα στα μπουφάν και τα παλτό σου - βρες το ιδανικό για σένα

Η ζεστασιά δεν ήταν ποτέ τόσο όμορφη

Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών
Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών

Αν ψάχνεις για εξωτερικά ρούχα που θα σε προστατεύουν από το κρύο, ενώ παράλληλα θα επιτρέπουν στο σώμα σου να κινείται φυσικά - ένα μπουφάν puffer είναι ο σωστός τρόπος. Κυκλοφορούν σε πολλά μήκη, επίπεδα θερμότητας και είδη μόνωσης: είτε πούπουλα, είτε συνθετικά φτερά, είτε ακόμη και καινοτόμες vegan εναλλακτικές λύσεις από αγριολούλουδα και ίνες δέντρων. Ανάλογα με την περίσταση, μπορείς να φορέσεις ένα puffer jacket συνδυάζοντάς το με ένα χοντρό πουλόβερ, ένα μάλλινο παντελόνι και δερμάτινα μποτάκια, ενώ το τζιν, ένα άνετο φούτερ με κουκούλα και τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια είναι ιδανικά για βόλτες στην πόλη και στην ύπαιθρο.

Tip: Αν ψάχνεις για πούπουλα που έχουν παραχθεί υπεύθυνα και προέρχονται από ηθικά υγιείς πηγές, αναζήτησε την ετικέτα Responsible Down Standard (RDS εν συντομία), στις λεπτομέρειες των προϊόντων που έχεις επιλέξει.

Utility meets style

Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών
Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών

Τα functional υλικά είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για πλήρη προστασία από τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες. Η εφαρμογή ενός functional jacket θα πρέπει να είναι αρκετά χαλαρή ώστε να επιτρέπει τη χρήση δύο ακόμη στρωμάτων από κάτω, προκειμένου να παγιδεύεται και να συγκρατείται η θερμότητα. Επικεντρώσου σε πρακτικές λεπτομέρειες, όπως ο ψηλός γιακάς για να προστατευτεί ο λαιμός σου, η κουκούλα που θα σε κρατήσει στεγνό στη βροχή και οι ελαστικές μανσέτες που μπορούν να σφίξουν. Όταν δεν εξερευνάς την ύπαιθρο, μπορείς να φορέσεις ένα functional jacket με ένα casual outfit - συνδύασέ το με τζιν, χακί, χοντρές μπότες ή αθλητικά παπούτσια.

Our tip: Προτίμησε μεμβράνες υψηλής ποιότητας, όπως η Gore-Tex, η οποία είναι αδιάβροχη, με δυνατότητα να αναπνέει και ανθεκτική.

Ένα showstopper με προσωπικότητα

Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών
Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών

Όταν θέλεις να κάνεις statement στο στυλ σου και ταυτόχρονα να παραμείνεις εξαιρετικά ζεστός - ένα shearling jacket είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Το δέρμα θα εμποδίζει τον άνεμο, ενώ το εσωτερικό μαλλί θα διατηρεί τη θερμότητα στο εσωτερικό του μπουφάν. Για την καλύτερη φροντίδα, χρησιμοποίησε ένα αδιάβροχο σπρέι πριν το φορέσεις για πρώτη φορά, στέγνωσε το στον αέρα αν βραχεί και σκούπισε την υγρασία με μια βούρτσα με μαλακή τρίχα. Ένα shearling μπουφάν είναι ένα διαχρονικό κλασικό, οπότε είναι λογικό να επενδύσεις σε χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ, το ναυτικό μπλε ή το χακί πράσινο. Φόρεσέ το πάνω από τα αγαπημένα σου basics και είσαι έτοιμος!

Κλασικό για κάποιο λόγο

Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών
Για μπουφάν και παλτό Οδηγός υλικών