Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρες την τέλεια εφαρμογή
Πώς να επιλέξεις το σωστό κοστούμι

Βρες την τέλεια εφαρμογή Πώς να επιλέξεις το σωστό κοστούμι
Πώς να επιλέξεις το σωστό κοστούμι126

Let's talk about suits

Ένα καλό κοστούμι είναι άνετο, σου δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση και κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Τι πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πριν αγοράσεις ένα κοστούμι; Το ύφασμα, την εποχή και την εφαρμογή. Όσον αφορά τα υφάσματα, τρεις από τις πιο συνηθισμένες επιλογές είναι το μαλλί, το βαμβάκι και το λινό. Τα μάλλινα κοστούμια είναι ευπροσάρμοστα και ιδανικά για χρήση όλο το χρόνο, παρέχοντας ζεστασιά τον πιο δροσερό καιρό και ικανότητα διαπνοής όταν είναι πιο ζεστός. Τα βαμβακερά κοστούμια είναι μια ελαφριά, ευάερη επιλογή για πιο ζεστό καιρό και πιο casual περιστάσεις. Τα λινά κοστούμια είναι η ιδανική επιλογή για τις ζεστές ημέρες, προσφέροντας απαράμιλλη ευκολία στην αναπνοή και μια απολύτως χαλαρή ατμόσφαιρα. Έτσι, είτε πρόκειται για μια επίσημη εκδήλωση είτε απλά θέλεις να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου στυλ στο γραφείο, η επιλογή του σωστού κοστούμι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ας εμβαθύνουμε περισσότερο στην εφαρμογή.

Η regular εφαρμογή

Τα κοστούμια κανονικής εφαρμογής προσφέρουν μια άνετη και κομψή εμφάνιση. Είναι σχεδιασμένα με λίγο περισσότερο χώρο γύρω από τους μηρούς και τους ώμους, εξασφαλίζοντας ευκολία κινήσεων. Οι βραχίονες του blazer και η εφαρμογή στους ώμους είναι πιο μαλακά, προσθέτοντας στη συνολική άνεση. Τα κοστούμια κανονικής εφαρμογής είναι ιδανικά για διάφορες περιστάσεις, είτε πρόκειται για μια μέρα στο γραφείο, είτε για μια διασκεδαστική γιορτή, είτε για την πρώτη συνάντηση με τους γονείς - ειδικά σε μια διαχρονική navy blue απόχρωση, η οποία προσθέτει μια πινελιά φινέτσας. Κάνε μια πιο casual προσέγγιση με ένα regular fit συνδυάζοντας το σακάκι με τζιν ή chinos για μια τέλεια εμφάνιση το Σαββατοκύριακο.

Η slim εφαρμογή

Το slim fit κοστούμι είναι ένα διαχρονικό κλασικό που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Προσφέρει την καλύτερη ένωση μεταξύ των δύο κόσμων, χάρη στην κομψότητα της ραφής του αλλά και την άνετη εφαρμογή του. Η μέση είναι πιο τονισμένη με φυσική εφαρμογή στους ώμους και είναι εφαρμοστό στο υπόλοιπο σώμα, χωρίς να αισθάνεσαι περιορισμούς. Το παντελόνι είναι κωνικό και λεπτό, γεγονός που δημιουργεί μια προσεγμένη, καλοσχηματισμένη εμφάνιση. Είναι ιδανικό για κάθε περίσταση που απαιτεί κοστούμι. Μια έκδοση σε γκρι χρώμα είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές και για κάθε επαγγελματική περίσταση.

Ποιο είναι το χρώμα της επιλογής σου;

Όταν πρόκειται για χρώματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα στον κόσμο των κοστουμιών, αυτό είναι το μπλε και το μαύρο. Το κλασικό μπλε είναι μια διαχρονική απόχρωση που χαρίζει εύκολα αυτοπεποίθηση και ευελιξία. Η πολυχρηστικότητα του μπλε δεν γνωρίζει όρια - από το πρωί στο βράδυ, από τη δουλειά στον ελεύθερο χρόνο, μεταβαίνει ομαλά σε όλες τις περιστάσεις. Το μαύρο είναι μια διαχρονικά εκλεπτυσμένη επιλογή. Προτίμησε ένα μαύρο κοστούμι για μια κομψή και στιλπνή εμφάνιση. Ιδανικό για επίσημες εκδηλώσεις ή μια βραδινή έξοδο στην πόλη, το μαύρο αποπνέει αυτοπεποίθηση και κομψότητα σε κάθε περιβάλλον. Με τη διαχρονική του γοητεία, το μαύρο παραμένει ένα βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας που ξεπερνά τις τάσεις και τις εποχές, εξασφαλίζοντας ότι θα κάνεις πάντα μια κομψή εντύπωση.

Raúl - Classic Black Suit Look
Βρες την τέλεια εφαρμογή Πώς να επιλέξεις το σωστό κοστούμι