Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρες την τέλεια εφαρμογή
Πώς να μετρήσεις το κοστούμι σου

Βρες την τέλεια εφαρμογή Πώς να μετρήσεις το κοστούμι σου
Πώς να μετρήσεις το κοστούμι σου145

Η εφαρμογή είναι το κλειδί

Ένα κοστούμι είναι τόσο καλό όσο και η εφαρμογή του. Το τέλειο σακάκι θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις κομψός. Το κοστούμι με την τέλεια εφαρμογή θα είναι άνετο για να το φοράς για ώρες. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένο για να διαρκέσει στον χρόνο. Το τέλειο παντελόνι θα σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα όσο το φοράς. Με τη σωστή εφαρμογή, θα είσαι άνετος και δε θα περιορίζει τις κινήσεις σου. Για να βρεις την καλύτερη δυνατή εφαρμογή και το καλύτερο μέγεθος, πρέπει να πάρεις τις μετρήσεις σου για το σακάκι και το παντελόνι. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πώς να συνεχίσεις.

Raúl - Sophisticated Navy Blue Suit Look

Εδώ θα βρεις τι θα χρειαστείς

Πάρε μια μεζούρα, ένα στυλό και ένα κομμάτι χαρτί. Μετά από κάθε μέτρηση κράτα σημειώσεις και σύγκρινε τις με το διάγραμμα μεγεθών της μάρκας που σε ενδιαφέρει για να βρεις το ακριβές μέγεθος.

Για το σακάκι

Για τη μέτρηση των ώμων, φόρεσε ένα πουκάμισο που σου ταιριάζει καλά για ακριβές αποτέλεσμα. Τοποθέτησε τη μεζούρα στο σημείο που συναντιούνται η ραφή του ώμου και του βραχίονα και μέτρησε κατά μήκος της πλάτης μέχρι την άλλη ραφή του ώμου και του βραχίονα.

Για τη μέτρηση του μανικιού, κράτησε τα χεριά σου στα πλάγια και χαλάρωσε τους ώμους, βάλε τη μεζούρα στην άκρη της ραφής ώμου και βραχίονα. Μέτρησε κατ' ευθείαν προς τα κάτω μέχρι τη μέση του καρπού.

Για τη μέτρηση του στήθους, μείνε όρθιος με τα χέρια στο πλάι, ενώ στέκεσαι χαλαρά, και μέτρησε γύρω από το ευρύτερο σημείο του στήθους σου.

Για τη μέτρηση των βραχιόνων, τύλιξε τη μετροταινία πάνω και γύρω από τις ωμοπλάτες, περίπου στο ίδιο σημείο με τη μέτρηση της μασχάλης του στήθους.