Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΤΟΣ 100 ΗΜΕΡΩΝ

Αγαπάμε την ντουλάπα μας

Η σωστή φροντίδα των αγαπημένων σου κομματιών σου επιτρέπει να τα απολαμβάνεις περισσότερο και έχει θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη μας. Μάθε απλές, γρήγορες και πρακτικές συμβουλές για το πώς να επισκευάζεις, να καθαρίζεις αλλά και να μετατρέπεις ή να επαναχρησιμοποιείς τα ρούχα σου σε ολοκαίνουργια στυλ για να παρατείνεις τη ζωή τους και τον χρόνο που περνάς μαζί τους. Έτοιμοι για δράση;
Επιδιορθώσεις
Ανανέωσε τα ρούχα σου με αυτές τις έξυπνες και βασικές συμβουλές επιδιόρθωσης που θα σου εξοικονομήσουν χρόνο, ακόμα και μια βόλτα στο ράφτη.
Προσθήκη ενός νέου κουμπιού Το κουμπί σου κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή; Ας το διορθώσουμε. Εδώ είναι μια αλάνθαστη μέθοδος για να βάλεις ένα νέο κουμπί.
Επιδιόρθωση τρύπας Έχεις μια τρύπα στα ρούχα σου και δεν έχεις εργαλεία ραψίματος; Ακολουθεί ένα εύκολο hack για να διορθώσεις τρύπες χρησιμοποιώντας απλά ένα μπάλωμα, χαρτί μαγειρικής και ένα σίδερο.
Επιδιόρθωση μιας σχισμένης ραφής Μήπως σκίστηκε μια ραφή και πρέπει να τη διορθώσεις αμέσως; Είναι πιο εύκολο απ' ό, τι ακούγεται – το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ψαλίδι, μια βελόνα και μια κλωστή. Ας το δοκιμάσουμε μαζί.
Hacks για ρούχα
Ανακάλυψε διασκεδαστικούς, γρήγορους και δημιουργικούς τρόπους για να ανανεώσεις και να επαναχρησιμοποιήσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια και να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
Μετέτρεψε το κασκόλ σου σε balaclava Ένα balaclava είναι ένα μοντέρνο αξεσουάρ για την πιο κρύα εποχή και το μόνο που χρειάζεται είναι το αγαπημένο σου κασκόλ για να το φτιάξεις. Δες πώς θα το φτιάξεις.
Αναβάθμισε τα αθλητικά σου παπούτσια Έχεις πάρα πολλά αθλητικά παπούτσια στην ντουλάπα σου και ψάχνεις για κάτι πιο ανώτερο; Αναβάθμισε τα λευκά σου αθλητικά παπούτσια στο σπίτι – εδώ θα δεις πώς θα τα αναβαθμίσεις εύκολα σαν επαγγελματίας.
Κάνε ένα φόρεμα πιο στενό Είναι το φόρεμά σου πολύ φαρδύ; Δοκίμασε αυτό το hack χωρίς ράψιμο για να το κάνεις να εφαρμόζει τέλεια στη μέση, χρησιμοποιώντας μόνο δύο παραμάνες και ένα κομμάτι σπάγκο ή κορδέλα.
Φροντίδα προϊόντος
Με αυτές τις απλές συμβουλές δώσε στα ρούχα σου την κατάλληλη φροντίδα που τους αξίζει για να διαρκέσουν περισσότερο και να δείχνουν υπέροχα.
Πώς να διαβάσεις τις ετικέτες φροντίδας Πρέπει να καθαρίσεις το καινούργιο σου ρούχο, αλλά δεν ξέρεις τι σημαίνουν οι οδηγίες της ετικέτας φροντίδας; Εμείς φροντίζουμε να τα καταφέρεις! Βρες τη σημασία όλων των βασικών συμβόλων για το πλύσιμο, το στέγνωμα και το σιδέρωμα στην επισκόπησή μας.
Συμβουλές φροντίδας μάλλινων ρούχων Το μαλλί είναι μια ευαίσθητη ίνα που απαιτεί κατάλληλη επεξεργασία. Με αυτές τις συμβουλές μπορείς να βοηθήσεις τα ρούχα σου να διαρκέσουν περισσότερο.
Συμβουλές φροντίδας denim Το τζιν είναι ένα ανθεκτικό ύφασμα που μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα. Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα αγαπημένα σου τζιν κομμάτια σαν καινούργια για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τροποποιήσεις
Άλλαξε τα αγαπημένα σου κομμάτια για να ταιριάζουν απόλυτα σε εσένα και το στυλ σου με αυτές τις γρήγορες και εύκολες συμβουλές επιδιόρθωσης.
Κόντυνε τα μανίκια σου Τα μανίκια σου είναι πολύ μακριά; Υπάρχει μια πιο γρήγορη λύση από το να πας σε ράφτη και το μόνο που χρειάζεσαι είναι κιμωλία, κλωστή, ψαλίδι, μεζούρα και μια ραπτομηχανή.
Κόντυνε το τζιν σου Το τζιν σου είναι πολύ μακρύ ή απλά θέλεις να του δώσεις μια νέα εμφάνιση; Εδώ είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να το κοντύνεις με δική σου επιλογή, ακόμα και αν είσαι πρωτάρης στη ραπτική.
Κόντυνε το στρίφωμα Είναι η φούστα σου πολύ μακριά ή απλά θέλεις μια μικρή αναβάθμιση; Το μόνο που χρειάζεται για να κοντύνεις το στρίφωμά σου είναι λίγη κιμωλία, ένας χάρακας, ταινία για το στρίφωμα, ένα σίδερο και ένα ψαλίδι. Δες πώς γίνεται.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις δράσεις μας;