Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΤΟΣ 100 ΗΜΕΡΩΝ

We Love Fashion.
And We Love Our Planet.

Η συμβολή μας
Πιστεύουμε στη δίκαιη ιδέα της επιχειρηματικής δραστηριότητας με θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο και στη δίκαιη μεταχείριση όλων των ανθρώπων. Ως εκ τούτου, επιδιώκουμε να λειτουργούμε την επιχείρησή μας με όσο το δυνατόν περισσότερες θετικές επιπτώσεις για οποιονδήποτε ή οτιδήποτε. Στο πλαίσιο της προσέγγισής μας, εστιάζουμε σε τρεις τομείς: τα προϊόντα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, την κυκλικότητα και το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.
Προϊόντα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα
Κανένα προϊόν δεν είναι 100% βιώσιμο. Πιστεύουμε όμως ότι πολλά προϊόντα αποτελούν μια προτιμώμενη επιλογή σε σύγκριση με τα αντίστοιχα συμβατικά προϊόντα. Με τις λειτουργίες του καταστήματός μας, στοχεύουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για τις αγορές τους, λαμβάνοντας υπόψη τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις των προϊόντων.
Πλοηγήσου στα σύμβολα βιωσιμότητας ενώ κάνεις τις αγορές σου
Τσέκαρε την κατηγορία Βιωσιμότητα για να βρεις έμπνευση.
Χρησιμοποίησε τα φίλτρα βιωσιμότητας για να επιλέξεις τα προϊόντα που εστιάζουν στη βιωσιμότητα.
Πάτα στο σύμβολο κατά τη διάρκεια των αγορών για να δεις τη σύνοψη της βιωσιμότητας ενός προϊόντος.
Τσέκαρε την ενότητα της βιωσιμότητας στη σελίδα με τις λεπτομέρειες του προϊόντος για να βρεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υλικά, την παραγωγή και τις πιστοποιήσεις των προϊόντων.
Κυκλικότητα
Στόχος των προσπαθειών μας για την κυκλική μόδα είναι να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής των προϊόντων και να μειώσουμε τα απόβλητα που παράγονται από την παραγωγή και την κατανάλωση της μόδας. Για να διευκολύνουμε την αλλαγή των καταναλωτικών συνηθειών, η συλλογή μας Second Love προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στη μόδα από πρώτο χέρι, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών second-hand και upcycling.
Our footprint
Αυτά έχουν μετατραπεί σε νέα, μοναδικά σχέδια. Με τη γνώση που αποκτούμε, θέτουμε στόχους για τη μείωση του αποτυπώματός μας, συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας για την επίτευξη των αποτελεσμάτων και μοιραζόμαστε την πρόοδό μας ετησίως στην έκθεση ESG.
Ανακάλυψε τα εταιρικά μας μέτρα
Το οικονομικό μας έτος (FY) 2022/2023 σε αριθμούς
Στο οικονομικό έτος 2022/2023, μειώσαμε την ένταση εκπομπών των δραστηριοτήτων μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο σε 1,20 kg CO₂e ανά παραγγελία, σημειώνοντας βελτίωση της αποδοτικότητας των εκπομπών μας από την τιμή του έτους βάσης 2020/2021 που ήταν 1,31 kg CO₂e. Επιπλέον, μειώσαμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου Scope 1 & 2 κατά 53,7% σε σύγκριση με το έτος βάσης 2020/2021, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Τέλος, αυξήσαμε το ποσοστό των επιχειρηματικών μας εταίρων με επιστημονικά τεκμηριωμένους στόχους στο 54,4%. Τα επιτεύγματα αυτά αντικατοπτρίζουν τις συνεχείς προσπάθειές μας να δώσουμε προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και να μειώσουμε τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο.
Πώς μπορείς να συνεισφέρεις;
Είναι τόσο απλό όπως το να μειώσεις την κατανάλωση, να κάνεις πιο προσεκτικές επιλογές, να επιλέγεις την κυκλικότητα στις καθημερινές σου αποφάσεις και να φροντίζεις τα αγαπημένα σου ρούχα για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής τους. Ανακάλυψε τη σελίδα μας Love Your Wardrobe για απλές και δημιουργικές συμβουλές επισκευής και φροντίδας.
Being mindful
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις τις αγορές σου πιο προσεκτικές, από τη δημιουργία μιας capsule ντουλάπας μέχρι την επιλογή ανακυκλωμένων, μεταχειρισμένων ή πιο βιώσιμων επιλογών στη μόδα. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Διάλεξε brands που μοιράζονται τις αξίες σου και αγόρασε με την πρόθεση να αγαπάς τα κομμάτια σου για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.
Φροντίδα των ρούχων σου
Η σωστή φροντίδα θα βοηθήσει τα ρούχα σου να διαρκέσουν περισσότερο. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο το να ακολουθείς τις οδηγίες της ετικέτας του προϊόντος και να πλένεις τα ρούχα σπανιότερα και με κρύο νερό. Βρες έναν καλό ράφτη και μην πετάς τα ρούχα σου. Δώσε τους την ευκαιρία να έχουν μια δεύτερη ζωή.
Συμμετοχή στο κυκλικό πνεύμα
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δώσεις στα ρούχα σου μια δεύτερη ζωή, όπως η επαναχρησιμοποίησή τους, η ανακύκλωσή τους, η υλοποίηση DIY projects, η πώλησή τους ή η δωρεά τους για καλό σκοπό. Μπορείς επίσης να σκεφτείς την ανταλλαγή ρούχων με φίλους ως μια ευχάριστη επιλογή.